Tweedehands motoren

Tweedehands motor kopen? Hieronder vind je een deel van ons aanbod. Ben je op zoek naar een mooie tweedehands motor voor een eerlijke prijs? Neem dan gerust eens een kijkje. Als je interesse hebt in één van deze motoren kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken, of een keer langskomen in onze winkel in Tilburg op onze openingstijden. Heb je interesse in een specifieke motor die je ziet? Bel dan eerst even om te checken of de motor nog beschikbaar is. Afspraken zijn mogelijk op elke dag van de week van 9:00 tot 21:00.

Motor assortiment

Motoren (0)Bakbeest (0)Snelheidsduivel (0)Juweeltje (0)Zelfbouw (0)
🔍

Geen resultaten gevonden

Meer laden
Tweedehands motor kopen

Tweedehands motor kopen

Alle motoren die wij verkopen zijn tweedehands: met de grootste zorg struinen wij het land af op zoek naar voertuigen (en andere producten) die de moeite waard zijn en een nieuw leven verdienen. Dus wil je een tweedehands motor voor een goede prijs? Neem dan eens een kijkje in onze voorraad op deze website, of kom eens langs in onze showroom aan de Bisschop Zwijsenstraat 88 in Tilburg. Benieuwd? Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie!

Het idee van Hipsters’ Heaven vindt zijn oorsprong in de herfst van 2017. Aan de Parallelweg in Rijen kwam een groot pand vrij: het oude pand van DIVMO. Wat begon als een motorzaak waar we tweedehands auto’s en motoren wilden verkopen heeft zich toegespitst op tweedehands motoren en grote partijen motor kleding in de regio rondom Tilburg. Het idee van Hipsters’ Heaven is echter meer dan dat. Het is namelijk een initiatief van mensen die interesse hebben in de kwaliteitsproducten die zich in het verleden hebben bewezen. De motor is daarbij een iconisch product waarin de moderne techniek zichtbaar in deze kwaliteit is verweven. Joe’s Garage koopt en verkoopt daarom tweedehands motoren uit de oude – alsook de moderne tijd.

Lees verder…