tweedehands motor kopen

Waar moet je op letten bij het kopen van een motor?

Soort motor

Het kopen van de juiste motor kan een behoorlijke uitdaging zijn. Niet elke motor past namelijk bij jou of is geschikt voor jou specifieke wensen. Voordat je aan de zoektocht begint is het belangrijk om eens na te denken over wat je met je motor wil doen of wat je met je motor wil uitstralen.

Voor sommigen is het belangrijk dat de motor comfortabel en betrouwbaar is zodat er lange toertochten mee kunnen worden gemaakt. Voor anderen is het daarentegen belangrijker dat de motor een bepaalde uitstraling heeft. Of misschien wil je wel een snelle racemotor om eventueel over een circuit te kunnen rijden. Ook is het bijvoorbeeld belangrijk om een motor te kopen die qua gewicht goed bij je past. Ben je in staat een zwaar bakbeest omhoog te houden? Of is een lichtgewicht motor meer iets voor jou? Het aanbod aan motoren is oneindig en er zit daarom hoe dan ook iets voor jou tussen!

Tweedehands motor kopen bij Hipsters’ Heaven

Hipsters’ Heaven struint het hele land af op zoek naar de leuke en unieke tweedehands motoren die een tweede leven verdienen. We hebben daarom een grote verscheidenheid aan motoren: voor ieder wat wils. Houdt onze website, Facebook en Marktplaats daarom goed in de gaten om up-to-date te blijven!

Bekijk motoren

Motor kopen

Ken je dat? Dat je op vakantie gaat een een checklist maakt van alle spullen die je mee moet nemen of niet moet vergeten? Om je op weg te helpen met het aanschaffen van de perfecte motor voor jou hebben we hieronder een aantal aandachtspunten opgesomd. Deze punten helpen je met een duidelijker beeld scheppen van waar je naar op zoek bent. Het belangrijkste is immers dat je een motor koopt die bij jou past; het laatste wat je wil is dat je spijt hebt van je aankoop.


Passagier

Is het belangrijk dat je een passagier kan meenemen op je nieuwe motor? En zo ja, hoe belangrijk is comfort voor deze passagier? Als je lange motor toertochten gaat maken is het namelijk belangrijk dat de passagier aan comfort geen tekort heeft. Misschien is dan zelfs een rugsteuntje gewenst.


Opbergruimte

Hoeveel spullen wil je mee kunnen nemen op je motor? Als de motor puur voor het rijplezier is dan is er waarschijnlijk weinig opbergruimte nodig. Wil je echter op vakantie gaan, of is het handig


Gewicht

Vind je het prettiger om op een zwaardere motor te rijden, of op een lichtere motor? Als je het niet zeker weet probeer het dan allebei uit. Denk er ook aan dat je met de motor aan de hand moet kunnen lopen.


Uitstraling

Als uitstraling niet belangrijk voor je is kan je net zo goed met de bus gaan. Een motor is natuurlijk altijd gekoppeld aan een bepaalde uitstraling en het is daarom belangrijk om een motor te kopen waar jij op gezien wil worden. Koop een motor waar jij je op je gemak bij voelt en eentje die past bij jou. Ook belangrijk hierbij is de motorkleding. Koop niet zomaar de eerste de beste jas en helm, maar koop iets wat bij je past en waar je trots op kan zijn.

Motor kleding kopen bij Hipsters’ Heaven

Hipsters’ Heaven koopt grote partijen kleding in waardoor we een erg uitlopend assortiment hebben. We hebben daarom een grote verscheidenheid aan kleding: voor ieder wat wils. Bij ons vind je kleding van de beste merken en de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Houdt onze website, Facebook en Marktplaats daarom goed in de gaten om up-to-date te blijven!

Bekijk kleding

Terrein

De grootste kans is natuurlijk dat je je motor uitsluitend op de verharde weg gaat gebruiken. Als je echter van plan bent om veel voornamelijk op onverharde wegen te rijden, overweeg dan om een offroad motor of een allroad motor te kopen.

Jouw keuze

Ben je er nog niet helemaal uit? Doe dan hier de korte test van de KNMV om er achter te komen wat voor type motor bij jou past:

Motor test

Of kom een keertje langs in Tilburg bij Hipsters’ Heaven om onze motoren en motor kleding te bekijken. We helpen je graag verder onder het genot van een kop koffie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *