Gepersonaliseerd kleding borduren & bedrukken, al vanaf €12,50 per t-shirt.

Wil jij een unieke pet of kledingstuk met jouw eigen afbeelding, logo, naam of tekst?  Ook dat kan geregeld worden bij Hipsters Heaven! Grote oplages aan kleding met standaard teksten en plaatjes kan je overal laten bedrukken en borduren. Maar wil je echt iets unieks? Kom dan eens langs voor maatwerk, een eerlijk advies en kwaliteit. Je kan al vanaf één stuk bij ons terecht.

Onze partner Wil heeft een echte passie voor textiel en in haar professionele studio borduurt en bedrukt zij voor ons kleding, textiel, badges en petten.

Over Wil

My-W Creations

Kleding bedrukken
My-W Creations

Goed om te weten: wil je kleding laten borduren of liever bedrukken?

Als je lang plezier wil hebben van je kleding dan is borduren een hele mooie duurzame oplossing.  Het borduursel wordt tussen het weefsel van het kledingstuk geborduurd en beweegt daardoor mooi mee met de stof. Een geborduurd logo of tekst op kleding of pet ziet er altijd goed verzorgd uit en blijft ook lang een mooie uitstraling houden.

Wil je liever je kleding laten bedrukken met flex dan is het goed dat je weet dat deze bedrukking bovenop de stof ligt en hierdoor iets minder duurzaam is.  Maar dat wil niet zeggen dat je er geen plezier van kan hebben hoor! Een fullcolour bedrukking is bestand tegen 50 keer wassen, een monochrome bedrukking kan zelfs 300 keer gewassen worden!

Oh ja, bedrukte petten vinden we zelf niet zo mooi, dus daarom kan je een pet bij ons alleen laten borduren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur ons een berichtje via onderstaan formulier, bel ons op 06 18 26 78 55 of kom eens langs in onze winkel aan de Bisschop Zwijssenstraat 88 in Tilburg!