Tweedehands motor: Honda Goldwing GL1100

Naked Bike

Deze Honda Goldwing GL1100 uit 1983 wordt opgebouwd tot zogenaamde Naked Bike. Een ‘naked bike’ is een motorfiets zonder stroomlijnkuip. De naked bike vindt zijn oorsprong in motorrijders die besloten zelf hun motor ‘uit te kleden’. De reden om dit te doen was bijvoorbeeld omdat er kuipdelen beschadigd waren. Een bijkomend voordeel was echter dat de motor er ook lichter en wendbaarder door werd. Een andere leuke bijkomstigheid is dat je de techniek van de motor zichtbaar maakt: het motorblok is immers niet meer achter een kuip verborgen.

Honda Goldwing GL1100

Motorisch is dit bakbeest klaar om te gaan! Er zijn echter nog wat werkzaamheden waar we mee bezig zijn. Zo moeten de remmen nog gereviseerd worden, de uitlaten worden ingekort, en de koplamp unit wordt nog opgebouwd. Als deze werkzaamheden zijn verricht wordt deze motor nog opgepoetst en proefgereden. Wanneer de motor helemaal klaar is komt hij in het volgende seizoen in de verkoop bij Hipsters’ Heaven!

Honda Goldwing GL1100
Honda Goldwing GL1100
Honda Goldwing GL1100

Interesse in deze motor?

Ben je geïnteresseerd in dit bakbeest? Houd onze website of onze Marktplaats dan goed in de gaten! Of like ons op facebook om up-to-date te blijven over al het nieuws omtrent Hipsters’ Heaven.

Tweedehands motor kopen

Kan je niet wachten op deze motor? Misschien zit er dan wat anders interessants voor je in ons assortiment! Klik op de knop hieronder om onze motoren te bekijken.

Bekijk motoren Like ons op Facebook