Motorzaak tilburg hipsters heaven locatie

Motorzaak Tilburg: Over Hipsters’ Heaven

Oorsprong: Motorzaak aan de Parallelweg, Rijen

Het idee van Hipsters’ Heaven vindt zijn oorsprong in de herfst van 2017. Aan de Parallelweg in Rijen kwam een groot pand vrij: het oude pand van DIVMO. Wat begon als een motorzaak waar we tweedehands auto’s en motoren wilden verkopen heeft zich toegespitst op tweedehands motoren en grote partijen motor kleding in de regio rondom Tilburg. Het idee van Hipsters’ Heaven is echter meer dan dat. Het is namelijk een initiatief van mensen die interesse hebben in de kwaliteitsproducten die zich in het verleden hebben bewezen. De motor is daarbij een iconisch product waarin de moderne techniek zichtbaar in deze kwaliteit is verweven. Joe’s Garage koopt en verkoopt daarom tweedehands motoren uit de oude – alsook de moderne tijd.

Tweedehands motoren

Maar motoren zijn niet de enige kwaliteitsproducten waar wij geïnteresseerd in zijn. Zo kleden wij onze motorzaak ook aan met allerlei pareltjes die we gaandeweg tegen komen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld orgels, meubels, fietsen, survival gear, platenspelers, elpees, een jukebox en nog veel meer. We kleedden de loods aan de Parallelweg dan ook volledig aan met al het leuks dat we konden vinden: alles was te koop.

motorzaak rijen hipsters heaven
Hipsters' Heaven aan de Parallelweg
Hipsters' Heaven aan de Parallelweg

Het pand aan de Parallelweg in Rijen bleek echter te groot om te onderhouden. De ambities waren eindeloos maar we waren te veel tijd kwijt met het schoonhouden en vullen van het hele pand. Om onze huiselijke sfeer te kunnen behouden hebben we daarom besloten om te verhuizen. Hier deed zich een mooie kans voor: we konden namelijk intrekken bij Diggers Record Store in het centrum van Tilburg. Op deze locatie konden we twee van onze grote voorliefdes combineren: muziek en motoren.

Tweedehands motor kopen bij Hipsters’ Heaven

Hipsters’ Heaven struint het hele land af op zoek naar de leuke en unieke tweedehands motoren die een tweede leven verdienen. We hebben daarom een grote verscheidenheid aan motoren: voor ieder wat wils. Houdt onze website, Facebook en Marktplaats daarom goed in de gaten om up-to-date te blijven!

Bekijk motoren

Eerste verhuizing: Motorzaak achter in Diggers Record Store, Tilburg

Achter in Diggers Record Store kon ruimte vrijgemaakt worden voor Hipsters’ Heaven. Daardoor kreeg de motorzaak Hipsters’ Heaven een hele nieuwe allure. Onze motoren stonden immers midden in een platenzaak: motoren en muziek gecombineerd.

Hipsters' Heaven in Diggers Record Store
Hipsters' Heaven in Diggers Record Store
Hipsters' Heaven in Diggers Record Store
Hipsters' Heaven in Diggers Record Store

De filosofie van Hipsters’ Heaven bleef uiteraard hetzelfde. Sfeer stond nog steeds centraal en de koffie stond altijd klaar. Ook bracht de nieuwe locatie een voordeel met zich mee: we waren een stuk centraler. Het voordeel aan de Parallelweg was de ruimte die we tot onze beschikking hadden, maar het voordeel aan het centrum van Tilburg was dat men een stuk makkelijker even binnen kwam lopen. Ook onze inmiddels verzamelde platenspelers en versterkers pasten natuurlijk perfect in deze setting.

Motorzaak Hipsters’ Heaven in Tilburg

Via de achterkant van het pand hadden we toegang tot een grote parkeerplaats en een garage waar we een aantal motoren konden stallen. Had je interesse in een motor? Dan lopen we deze door de achterdeur naar buiten en kan je opstappen om een test ritje te maken door het centrum van Tilburg of de omgeving.

Motoren nemen echter nogal wat ruimte in beslag. Waar we aan de Parallelweg te veel ruimte hadden, liepen we hier uiteindelijk tegen het probleem aan dat we niet genoeg ruimte hadden. De motoren die we (nog) niet tentoon wilden stellen stalden we op een andere locatie. Dit was natuurlijk niet ideaal.

Motor kleding kopen bij Hipsters’ Heaven

Hipsters’ Heaven koopt grote partijen kleding in waardoor we een erg uitlopend assortiment hebben. We hebben daarom een grote verscheidenheid aan kleding: voor ieder wat wils. Bij ons vind je dus kleding van de beste merken en de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Houdt onze website, Facebook en Marktplaats daarom goed in de gaten om up-to-date te blijven!

Bekijk motor kleding

Tweede verhuizing: Motorzaak aan de Bisschop Zwijsenstraat, Tilburg

Als bij Hipsters’ Heaven sfeer centraal staat, en we graag een huiselijke verwelkomende sfeer willen creëren, waarom gaan we dan niet naar huis? Daarom zijn we verhuisd naar de Bisschop Zwijsenstraat 88 in Tilburg. Dit was namelijk een plek waar we exact konden doen wat we wilden en waar de sfeer centraal staat.

Motorzaak tilburg hipsters heaven locatie
Motorzaak in Tilburg: Hipsters' Heaven
Motorzaak in Tilburg: Hipsters' Heaven

Motor kleding kopen

Vanuit het comfort van een huiselijke sfeer verwelkomen we je graag in onze winkel! Bij binnenkomst tref je onze uitgestalde kleding inventaris. Van helmen tot motorlaarzen van de beste merken.

Motor kopen

Als je door de winkel naar achteren loopt staan de motoren daar gestald. Voor ons meest actuele aanbod kan je het beste even langskomen in onze winkel voor een kop koffie. Wil je van tevoren weten of een motor nog aanwezig is? Bel dan even van tevoren. Ons telefoonnummer staat onder aan elke pagina.

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe motor?

Wanneer je een nieuwe motor koopt is het belangrijk om voor jezelf helder te hebben wat je wensen en je eisen zijn. Lees daarom hier een aantal tips over waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe motor. Hierdoor krijg je een helder beeld van waar je precies naar op zoek bent!

Tips Motor kopen

Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Kom dan eens langs om door onze kledingvoorraad te spitten, of kom een test ritje maken op een van onze motoren. Dit alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie. We helpen je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *