Kleding bedrukken

Gepersonaliseerd borduren & bedrukken

Wil stelt zich even voor:

De passie voor het werken met textiel, bezig zijn met kleuren, patronen, naald en draad heb ik van mijn opa die kleermaker was. In 2008 kocht ik mijn eerste borduurmachine  en raakte ik in de ban van het machinaal borduren. Vrienden vroegen mij steeds vaker om kleding te bedrukken en textiel te borduren. Zo startte ik in 2010, naast mijn vaste baan mijn borduurstudio.  Na een aantal jaren begon ik ook met het bedrukken van kleding.  In 2019 kocht ik mijn eerste industriële borduurmachine en ben ik mijn huidige creatieve studio gestart. Gepersonaliseerd borduren en bedrukken vanaf 1 stuk, dat is waar ik voor sta.

Het is mijn passie om jou blij te maken met een uniek kledingstuk. En of het jouw logo is dat ik omzet in een borduursel voor op je jas, of jouw lijfspreuk die ik op een t-shirt bedruk, het kan allemaal.

Kleding laten bedrukken

Die passie om iemand blij te maken herken ik ook bij Peter en het team van Hipsters Heaven. In 2019 kwam ik Peter en Liselotte voor het eerst tegen tijdens een motortourtocht. We spraken af om eens verder kennis te maken. Het werd als snel duidelijk dat we over veel dingen hetzelfde denken, zo willen wij graag persoonlijke aandacht, goede kwaliteit en eerlijk advies geven. Peter nodigde mij daarom uit om partner te worden van Hipsters Heaven, een uitnodiging die ik natuurlijk heel graag aanneem.

Samen met het team van Hipsters Heaven maak ik je graag blij!

Over My-W Creations

Tweedehands motor kopen bij Hipsters’ Heaven

Hipsters’ Heaven struint het hele land af op zoek naar de leuke en unieke tweedehands motoren die een tweede leven verdienen. We hebben daarom een grote verscheidenheid aan motoren: voor ieder wat wils. Houdt onze website, Facebook en Marktplaats daarom goed in de gaten om up-to-date te blijven!

Motoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *