hipsters heaven koningshaven

Hipsters’ Heaven in de wijkkrant Koningshaven

Het verhaal hoe het zo gekomen is dat Peter van de Koedijk (57) een motorzaak runt vanuit zijn eigen huis is zeker stof voor een boek. En, o ja, dat heeft ie óók gedaan, een boek geschreven. Nooit iets mee gedaan, het ging om het schrijven.

En dat is precies hoe de goedlachse Peter te typeren is: hij doet iets omdat het op z’n pad komt én omdat ie het leuk vindt. Even een opsomming. Na zijn studie omgangskunde en maatschappijleer werd Peter jongerenwerker in het buurthuis aan de Trouwlaan. Daarna volgde het onderwijs, lesgeven op het mbo. Hij woonde met zijn vrouw boven de friettent Bon Appetit in de Piusstraat die hij na een paar jaar kon overnemen. Dat leek hem wel wat, dus werd ie frietbakker. Hij veranderde de naam in La Barricade (‘een anarchistische friettent’). 7 Jaar gedaan. Toen was hij het zat (iets met te veel vastzitten aan contracten over gokkasten) en verkocht de boel.

Tekst: José de Jonge
Fotografie: Freddie de Roeck
Verschenen in: Wijkkrant Koningshaven 3 november 2020

Lees het artikel hieronder of via de volgende link:

Wijkkrant Koningshaven november 2020 (bladzijde 19)

Bekijk de wijkkrant

Tweedehands motor kopen bij Hipsters’ Heaven

Hipsters’ Heaven struint het hele land af op zoek naar de leuke en unieke tweedehands motoren die een tweede leven verdienen. We hebben daarom een grote verscheidenheid aan motoren: voor ieder wat wils. Houdt onze website, Facebook en Marktplaats daarom goed in de gaten om up-to-date te blijven!

Motoren

Motor kleding kopen bij Hipsters’ Heaven

Hipsters’ Heaven koopt grote partijen kleding in waardoor we een erg uitlopend assortiment hebben. We hebben daarom een grote verscheidenheid aan kleding: voor ieder wat wils. Bij ons vind je kleding van de beste merken en de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Houdt onze website, Facebook en Marktplaats daarom goed in de gaten om up-to-date te blijven!

Kleding